SE ALKUPERÄINEN SUOLAINHALAATTORI

Homealtistus

Homealtistus voi ilmetä monenlaisina oireina: silmien, nenän ja kurkun oireiluna, hengitystietulehduksien lisääntymisenä (keuhkoputkentulehdukset, poskiontelontulehdukset, korvatulehdukset jne.), jatkuvana yskänä tai nuhana, tavallisten flunssien pitkittymisenä. Homealtistus voi aiheuttaa astman puhkeamisen tai voimistaa jo olemassa olevan astman oireita.

Jos epäilet asuvasi rakennuksessa, jossa on hometta, pyydä rakennusalan asiantuntijaa tai terveystarkastajaa arvioimaan tilanne.

Suolapiipun käyttö saattaa lievittää oireita ja olla hyväksi jälkihoitona, kun rakennuksesta tai asunnosta on jo muutettu pois.

Suolapiippu puhdistaa hengityselimiä ja vähentää limakalvojen turvotusta. Terveet, puhtaat limakalvot ja hengitystiet toimivat paremmin.

Osta tarjoushintaan verkkokaupastamme

ⓘ Suolaterapian vaikutukset

Vaikutusmekanismit ovat kaikissa suolaterapia-menetelmissä (suolaluola, suolakammio, suolainhalaattori, suolasumutin, Suolapiippu) samat. Terapeuttinen vaikutus perustuu kuivaa suolaa sisältävän aerosolin hengittämiseen. Suolahiukkaset, joiden koko on 1-5 µm, voivat tunkeutua keuhkojen syvimpään osaan ja poskionteloihin. Kun mikrohiukkaset pääsevät hengityselimiin, ne liukenevat hengitysteiden epiteelin peittävään limakalvoon. Tärkeimmät suolan vaikutukset keuhkoputkijärjestelmälle ovat erityksen stimulointi, viskoosisten eritteiden poisto, tulehduksen estäminen, yskän ärsytyksen vähentäminen ja limakalvojen puhdistaminen.