SE ALKUPERÄINEN SUOLAINHALAATTORI

Lasten Suolafantti

Valitettavan moni lapsi kärsii tänä päivänä astmasta, allergiasta tai muusta kroonisesta hengityselinsairaudesta.

Korvatulehduskierre, toistuva poskiontelontulehdus ja loputtomat antibioottikuurit ovat tuttuja monessa perheessä.

Ihan tavallisenkin yskän ja nuhan kanssa voivat yöt olla tukkoisuuden takia levottomia.

Lasten ilmatiet ovat suhteellisesti huomattavasti ahtaammat kuin aikuisilla. Tästä syystä lasten hengityselinten ennaltaehkäisevä hoito on erityisen hyödyllistä ja tärkeää.

Yöyskä, hengitysvaikeudet pakkasella ja haluttomuus harrastaa rasittavaa liikuntaa voivat olla oire lapsen astmasta. Suolapiippu saattaa auttaa oireiluun, mutta lapsen astma vaatii aina myös lääkärin tutkimuksen.

Lapset hyötyvät suolapiipusta ihan samalla tavalla kuin aikuisetkin. Sairauksia se ei paranna, mutta saattaa helpottaa oireita ja parantaa perusterveidenkin lasten oloa flunssakautena.

SUOLAFANTTI on muotoiltu lasta ajatellen:
elefantin muotoinen piippu on pienen käyttäjän helposti lähestyttävä ja käytettävä. Käyttö tapahtuu norsun kärsän kautta sisään hengittämällä.

Muilta ominaisuuksiltaan suolafantti vastaa täysin aikuisten piippua.

Nuorin tiedossamme oleva käyttäjä on puolivuotias - pienelle käyttäjälle voi alkuun opettaa Suolapiipun käytön siten, että uloshengitys tapahtuu suun kautta, välillä piippu suusta pois ottaen. Käytön opettelun voi aloittaa leikkinä.


KÄYTTÄJÄPALAUTETTA LAPSILTA JA HEIDÄN VANHEMMILTAAN

”Connor pitää piipun ulkonäöstä ja käyttää sitä 2 kertaa päivässä 15 minuutin ajan ja osaa käyttää sitä itse. Aluksi suola maistui voimakkaasti, mutta muutaman hengityskerran jälkeen maku katosi.
Pojan terveydentilan parantuminen on huomattavaa. Hän ei kuorsaa enää, vilustumiset eivät kestä enää niin kauaa kuin ennen, eikä koulustakaan ole tarvinnut sairasteluiden takia olla poissa kuin muutama päivä.
Onnellisin hetkeni oli n. 2kk sitten, kun hän teki maalin rugby-pelissä. Olin niin ylpeä ja iloinen, kun poika, joka ennen hengästyi kovin nopeasti, pelasi koko pelin juoksennellen 20 minuuttia ympäriinsä – eikä henki loppunut!”
Fiona, UK

”Rakastamme suolafanttia! Sen käyttö näyttää lopettaneen poikani öisen, allergiasta johtuvan yskimisen ja on auttanut tyttäreni, myös allergiasta johtuvaan, tukkoiseen kurkkuun ja nenään. Kiitos ja onnittelut upeasta tuotteesta!”
Yvonne, Kreikka

”Suolafantti on mahtava. Pojaltani on poistettu 2/3 vasemmasta keuhkosta pian syntymän jälkeen. Hän kärsii jatkuvistata infektioista ja joutuu käyttämään paljon lääkkeitä. Piipun käytön aloittamisen jälkeen tulehdukset ovat vähentyneet, samoin lääkkeiden tarve.”
Nicola H, UK

”Minulla on ollut suolapiippu käytössä (ja äidillä) jo kolme kuukautta.
Kärsin erilaisista nuhista ja sain kyllä selkeää apua tästä. Äidin mieto astma helpotti myös.
Voin suositella lämpimästi!”
Satu S.

”Meillä otettiin suolapiippu käyttöön korvalääkärin neuvosta ja sen ansiosta on säästytty poskiontelontulehduksilta. Halpa investointi verrattuna antibioottikuurien hintaan.”
Nuhanenien äiti
CE 1011 · Lääkinnällinen laite (IIa) · Directive 93/42/EEC on medical devices · Quality certificate EN ISO 9001:2015

Osta tarjoushintaan verkkokaupastamme

ⓘ Suolaterapian vaikutukset

Vaikutusmekanismit ovat kaikissa suolaterapia-menetelmissä (suolaluola, suolakammio, suolainhalaattori, suolasumutin, Suolapiippu) samat. Terapeuttinen vaikutus perustuu kuivaa suolaa sisältävän aerosolin hengittämiseen. Suolahiukkaset, joiden koko on 1-5 µm, voivat tunkeutua keuhkojen syvimpään osaan ja poskionteloihin. Kun mikrohiukkaset pääsevät hengityselimiin, ne liukenevat hengitysteiden epiteelin peittävään limakalvoon. Tärkeimmät suolan vaikutukset keuhkoputkijärjestelmälle ovat erityksen stimulointi, viskoosisten eritteiden poisto, tulehduksen estäminen, yskän ärsytyksen vähentäminen ja limakalvojen puhdistaminen.