SE ALKUPERÄINEN SUOLAINHALAATTORI

Koronavirus ja Suolapiippu

Voiko Suolapiippu auttaa koronavirukseen?

Hengitysliiton tiedotteen mukaan keuhkosairauksia sairastavat ovat koronaviruksen riskiryhmässä. Kuten tavallinen flunssa, myös koronaviruksen aiheuttama influenssa, voi olla näille henkilöille vaikeampi kuin tavallinen flunssa. Keuhkosairauden vaikeusaste vaikuttaa koronavirustartunnan vaarallisuuteen.

Hyvässä hoitotasapainossa oleva astma ja/tai allergia pienentää koronariskiä. Myös, jos keuhkojen toimintakyky on alentunut esim. keuhkoahtaumataudin, bronkiektasian tai keuhkojensiirron vuoksi, riski on suurempi.

• Suola puhdistaa limakalvoja ja kiihdyttää niiden aineenvaihduntaa.
• Suola lisää keuhkoputken limakalvojen eritystä ja solujen uudismuodostusta edesauttaen keuhkorakkuloiden normalisoitumista.
• Suola poistaa nestettä ja näin vähentää keuhkoputken limakalvojen turvotusta.
• Suolalla on bakteereja tuhoava ominaisuus. Se vähentää bakteerien kiinnittymistä hengitysteiden limakalvojen soluihin.
• Hyväkuntoiset limakalvot eivät ole yhtä alttiita virustartunnoille kuin huonokuntoiset.
• Suolahoidolla ei pystytä parantamaan jo olemassa olevia sairauksia, mutta oireita pystytään lievittämään ja vaivoja ennaltaehkäisemään.
• Suola ei tuhoa viruksia, mutta parantaa limakalvojen vastustuskykyä ja edesauttaa paranemisprosessia.

Suolapiippu sopii lapsille ja aikuisille. Sillä ei ole sivuvaikutuksia ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa lääkkeen kanssa samaan aikaan. Lääkärin määräämien lääkkeiden käyttöä ei tule vähentää tai lopettaa.

Osta tarjoushintaan verkkokaupastamme

ⓘ Suolaterapian vaikutukset

Vaikutusmekanismit ovat kaikissa suolaterapia-menetelmissä (suolaluola, suolakammio, suolainhalaattori, suolasumutin, Suolapiippu) samat. Terapeuttinen vaikutus perustuu kuivaa suolaa sisältävän aerosolin hengittämiseen. Suolahiukkaset, joiden koko on 1-5 µm, voivat tunkeutua keuhkojen syvimpään osaan ja poskionteloihin. Kun mikrohiukkaset pääsevät hengityselimiin, ne liukenevat hengitysteiden epiteelin peittävään limakalvoon. Tärkeimmät suolan vaikutukset keuhkoputkijärjestelmälle ovat erityksen stimulointi, viskoosisten eritteiden poisto, tulehduksen estäminen, yskän ärsytyksen vähentäminen ja limakalvojen puhdistaminen.